Nebojte sa svojej originality, udávajte smer Vy!

Nezabúdajme, že každý má svoj vlastný vyhradený vkus,… teda mal by mať. No ako vieme, veľa ľudí sa bojí a prispôsobuje sa okoliu a to aj za rizika straty svojej originality a utláčania svojich predstáv. To je chyba, na akú nakoniec iba doplácame. Vyhraďme si svoj vlastný štýl!
Ale zároveň nie je vôbec nič zlé na tom, ak sa necháme inšpirovať. Takisto nie je problémom fakt, kedy sa prispôsobujeme novým trendom, ktoré nás naozaj a úprimne oslovili. A verím, že Vás oslovia aj posuvné sklenené dvere, nový, štýlový a kvalitný doplnok do každej domácnosti alebo podniku.

posuvné dveře

  • V tomto prípade vravíme o skutočne originálnom, zato však štýlovom dizajne a prevedení priestorov, pričom zároveň nasledujeme nové trendy.

Nenechajme sa odradiť tým starým inštinktom, že sklo je labilným materiálom. Ani zďaleka! Aspoň nie v modernom, dnešnom prevedení a vo forme dverí. Táto výroba prechádza prísnymi nariadeniami a testami, kedy sa podrobne hľadí na každý detail a prvoradá je bezpečnosť, ako aj odborná technika. Ide predsa o doplnok do bežnej domácnosti, v ktorej sa okrem iného pohybujú aj hravé deti. Takéto prevedenie dverí je vyplnené bezpečnostným sklom, aké je navyše možné ozdobiť potlačou, lepením grafickej fólie, pieskovaním, ale môžete ho nechať i v pôvodnej, luxusne čistej podobe.

Ak som naznačil, že takýto doplnok je originálny, v žiadnom prípade som nemyslel extrémny alebo akýsi výrazne až nepríjemne nápaditý. Pôsobí naozaj usporiadaným dojmom, aj napriek svojej originalite, no zároveň sa vyhnete starému či nevkusnému gýču.

interiéry

  • Ak sa pozrieme na priestory seriózneho a úspešného podniku, alebo na miestnosť štýlovej domácnosti, čo vidíme?

Žiaden farebný cirkus, ale ani nič zastarané. Vidíme nové, no dôstojné trendy, akých synonymom je minimalizmus a nesmie chýbať výbava zo skla. Tak, aký vkus si vyberiete Vy?