Variabilné LED pásy

O LED pásoch ste iste veľa čítali. Momentálne sú top moderným prvkom v každej domácnosti. Bytoví dizajnéri sa predbiehajú v tom, aby vymysleli nové spôsoby ich využitia a umiestnenia. A vedia prečo. LED pásiky urobia naozaj za málo peňazí veľa muziky. Hra zo svetlom je vo svete bývania ako hra s oblečením v móde a preto sa nebojte experimentovať aj vy. Navyše sú LED pásy úsporné a vydržia niekoľko rokov. Montáž LED pásov je jednoduchá a dokáže sa si s ňou poradiť aj jednoduchý domáci kutil.Obývačka s LED osvetlením.jpg
Obývačka ako centrum každej domácnosti je ako stvorená na prácu so svetlom. K oddychu a relaxu nepatrí len pohodlný gauč, ale aj celkový vizuál miestnosti. Práve tu poslúži na upokojenie mysle LED pásik. Ten môžete umiestniť do regálov, políc, ale napríklad aj okolo obrazov. Zaujímavé je umiestnenie pod konferenčný stolík. Pásiky môžete inštalovať napríklad do sadrokartónu, ale v tomto prípade myslite aj na bezpečnosť a pod pásiky umiestnite ALU profil.
Kuchynská linka a jedálenský kút sú ďalším miestom, kde sa viete doslova vyblázniť pri LED osvetlení. Najdokonalejšie pôsobí v spodnej časti dolných a horných liniek. Na hornej linke vie večer nahradiť celé osvetlenie ak napríklad idete len po pohár vody. V modernej domácnosti sa umiestňujú aj na okraje kuchynských ostrovčekov a na barové pulty. Ak si celá rodina sadne k večeri, ocení príjemnú atmosféru vytvorenú svetlami.
Aj v takej miestnosti ako je spálňa sa nájde miesto pre LED pás. Môže byť myslený ako úsporné svetlo nad hlavou na okraji čela postele alebo pod samotnou dolnou hranou postele. Ak pásiky dáte práve pod posteľ, budete mať pocit nadnášania. A potom už môžu prísť sladké sny. Spáľňa je tiež vhodným miestom, kde krásne vyznejú LED pásiky okolo obrazov.LED osvetlenie kresiel.jpg
Ako sami vidíte, v hlavných miestnostiach vašej domácnosti sa nájde veľa možností kam umiestniť LED osvetlenie. A to sme nespomenuli kúpeľňu, kde sa nekladú medze vašej fantázii. Zrkadlá, police, kúpeľňové skrine, tam všade sa budú pásiky skvele vynímať a robiť príjemnú atmosféru pri relaxácii vo vani.